Ansell

Ansell Hyflex 11-561

Ultra letvægtsdesign med større snitmodstand og holdbarhed

Tilføj til bestilling

Navn
Varenummer
Leverandørnummer
Lagerstatus
Pris
Colli
 

Tekniske specifikationer

Handske

Personlige værnemidler

CE kategoriKategori 2

Generel

Produkt typeSpecial
Test resultatEN 388:2016 +A1:2018, EN ISO 21420:2020
StandardEN388, ENISO21420

Beskrivelse

Beskrivelse

  • Forbedret komfort: Det ultralette design af HyFlex® 11-561 gør denne EN ISO CUT C- og ANSI/ISEA 105-2024 A3-klassificerede sikkerhedshandske 20 % lettere*.
  • Skærpet forsvar:  2 gange større skærefasthed** ved hjælp af næste generation af enkelt HPPE-garn udviklet med INTERCEPT™  Cut Resistance Technology for pålidelig håndbeskyttelse
  • Øget holdbarhed til længere tids brug: Forbedret FORTIX™-teknologi giver op til 20 % mere slidstyrke for længerevarende håndtering under slibende forhold***.
  • Fremragende greb: HyFlex 11-561's belægning i håndfladen forbedrer grebet, mens et forstærket tommelfingersnit beskytter mod hurtig slitage.
  • Certificeret skadefri: Dermatest®- og Oeko-Tex®-certificering sikrer, at disse PPE-handsker er hudvenlige og fri for skadelige stoffer.
  • Kompatibel med berøringsskærm: Giver brugeren mulighed for at arbejde med flere touchscreen-enheder med handsker på
     

* I forhold til standard EN CUT ISO C & ANSI/ISEA 105-2024 CUT A3-klassificerede handsker
** I forhold til lignende handsker fremstillet af standard HPPE-garn
*** I forhold til tidligere teknologiversioner

Anbefales til:

  • Håndtering af metalplader og -paneler
  • Håndtering af dele med skarpe, rå kanter
  • Slutmontage
  • Håndtering af materialer med skarpe eller rå kanter
  • Montage og inspektion af komponenter
  • Færdiggørelse af materialer, produkter
  • Kompatibel med touchscreens til forbrugere og til industriel brug

Primære industrier

  • Bilindustrien
  • Maskineri og udstyr
  • Metalproduktion
  • Minedrift
  • Olie og gas
  • Bilindustriens eftermarked

Dokumenter

Brugsanvisning

Overensstemmelses-erklæring

Dataark

Fødevareerklæring

Faktaark om bæredygtighed

keyboard_arrow_up